Festudlejning til private, erhverv og det officielle Danmark

Vi har alt til din fest

Er det blevet tid til at holde konfirmation, barnedåb, bryllup eller en helt anden festlig begivenhed? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi har borde, stole, service og telte, som du kan leje.

Hos Bord Dæk Dig tilbyder vi alt i forbindelse med festudlejning til både privatpersoner, erhvervskunder og det officielle Danmark, herunder både Kongehuset og Politiet.

Vi tilbyder festudlejning i for eksempel Roskilde, København og omegn, men også på hele det øvrige Sjælland. Du kan tilmed også leje bl.a. service hos os!

Derfor skal du benytte dig af vores festudlejning

Telte

​Borde og stole

​Duge

​Servietter

​Service

​Sølvtøj​

​​Lysestager

​Bardiske

Rød løber

Flagstænger

Øl-anlæg

Hos os er kvalitet, service og ordentlighed nøgleord, og det er lige præcis, hvad du kan forvente, når du vælger at benytte os som din leverandør af festudlejning. Ønsker du at leje et telt til din fest eller dit arrangement, så sørger vi naturligvis for levering og montering, og vi forlader ikke din adresse, før vi er helt sikre på, at teltet står fast – også i blæsevejr!​

Har du yderligere spørgsmål?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores store udvalg online og find din pris

Vi har vores egen webshop, hvor du kan finde alt det, som du skal bruge til din fest samt se vores priser herpå. På den måde kan du nemt og hurtigt få et overblik over dine muligheder hos os, hvad enten du ønsker leje af borde og stole, duge, øl-anlæg eller rød løber til din fest og beregne den endelige pris.

Vi tilbyder vores festudlejning til både privatpersoner, erhvervskunder og det officielle Danmark i blandt andet Roskilde, København og på resten af Sjælland. Du kan enten bestille direkte online i vores webshop, eller du kan kontakte os for personlig betjening af en af vores festkonsulenter.​​​

Vi tilbyder leje af telt i højeste kvalitet

I forbindelse med vores festteltudlejning kan du være helt tryg ved, at vores telte er af høj kvalitet, og at de bliver sat op korrekt. Vi har mange års erfaring med opsætning af telte, og vi går ikke, før dit telt er spændt helt fast.

Vi lægger vægt på kvalitet, ordentlighed og service, så hvis det også er noget, som du værner om, så kontakt os i dag og hør mere om vores fest- og teltudlejning. Læs mere om festudlejning her!

Kontaktoplysninger

​BORD DÆK DIG A/S

Duegårdesvej 1, 4000 Roskilde

Tlf.: 36 30 36 33

E-mail: info@borddeakdig.dk